Vitamin E er et fettløselig vitamin, og en antioksidant. Det jeg bruker er hentet fra vegetabilske oljefrø, først og fremst fra soya. Vitamin E har en dobbeltrolle. Både passer den på hud og hår ved å gi beskyttelse til cellene. Og den beskytter fettstoffene i produktene mot harskning.
Vitamin E kan fortæres i anbefalte mengder.

INCI

Tocopherol

Brukes i

Egenskaper

Spiselig

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest