Personvern

Hei, nå er du på siden min, og kontaktinfo finner du nederst på alle sidene her.
Til saken:

Cookies

Denne siden bruker noen cookies, som også kalles informasjonskapsler.
De fleste er for å kunne være en nettbutikk, som at varene er i den virtuelle handlekurven når du går til en ny side. Og om du har logget inn med din bruker fra andre tjenester, så vil denne siden også levere informasjonskapsler på vegne av denne tjenesten. For tiden kan du koble kontoen hos meg til Paypal, Instagram, Windows, Google, Twitter og Facebook – om du da velger å knytte en av disse til.

Noen kapsler kommer med fordi jeg har koblet siden til andre tjenester. Jeg viser bilder fra Instagram, og har en kodesnutt som viser Facebook-siden min.
Når du betaler med Paypal eller Braintree (kortbetaling), så bruker også disse kapsler via min side.

Informasjonkapsler utenfor det som er helt nødvendig for å drive siden er fra Google Analytics. Dette er innsamling av bruk av siden, så jeg kan se hvor mange besøk jeg har, og hvor de kommer fra. Dataene er anonymisert, så jeg kan aldri finne ut hvem som har vært på besøk.

Opplysninger om deg

Når du handler vil du oppgi opplysninger om navn, adresse, e-post og kanskje telefonnummer. Dette lagres på ordren din i nettbutikksystemet, og vil ligge der så lenge jeg må ta vare på bilagene.
Utenom det så bruker jeg ikke opplysningene dine.

Du kan velge å lage deg en konto hos meg for at ting skal gå raskere i kassen. Dette velger du selv. Denne informasjonen blir lagret i systemet med den hensikt at du kan logge inn og slippe å oppgi navn, adresse osv. hver gang. Ellers bruker jeg ikke opplysningene til noe. Du kan endre din konto, eller slette den her: https://www.magrete.no/min-konto/
Opplysningene ligger der til du sletter kontoen, eller ber meg gjøre det om det ble vanskelig å få til.
Jeg gir ikke ut personopplysningene dine til noen.

Du kan når som helst be om å få vite hva som er lagret om deg, be om å få slettet kontoen din (eller gjøre det selv).

Pin It on Pinterest