Panthenol finnes i de fleste matvarer, og hører til i gruppen av vannløselige B-vitaminer.
Panthenol blir til vitamin B5 i møte med huden vår. Den hjelper hud og hår med å reparere seg raskere, holde på fuktigheten og beskytter den.

INCI

Panthenol

Brukes i

Egenskaper

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest