Ikke så spennende denne heller kanskje, men likevel viktig jobb! VE-fett er den andre agenten som jobber med å få fettstoffer og vann til å finne sammen og holde sammen. VE-fett holder til i fettdelen av blandingen. Den er laget av fettsyrer fra palmekjerneolje. Sammen med kollega MF-fett sørger den for at kremer og andre emulsjoner holder sammen i tykt og tynt.
Brukes blant annet i iskrem, og kan trygt fortæres

INCI

Glyceryl Stearate

Brukes i

Egenskaper

Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest