Tindved er en verdifull plante på flere måter. De russiske kosmonautene brukte den både som næring og beskyttelse mot stråling fra sola. Og i Kina finnes det mer enn 200 medisinske og kosmetiske  produkter med tindved. Treverket er også veldig godt egnet til tenner på riva, derav navnet.

Tindved inneholder store mengder vitaminer, spesielt vitamin C. Den har også  betydelige mengder mineraler og essensielle fettsyrer. Særlig er den rik på fettsyren omega 7, som hjelper huden vår med å fungere optimalt. Denne produserer vi selv i kroppen, men produksjonen blir lavere på grunn av alder og ytre påvirkninger.

Tindvedoljen er laget av fruktkjøttet og frøene, og har en nydelig rødoransje farge. Fargen får den på grunn av det høye innholdet av  karotenoider. Oljen er kjent for å øke blodsirkulasjonen i huden, virke helende og beskytte mot skadelig stråling fra sola. Tindvedolje er ypperlig til moden, tørr, sensitiv og skadet hud.Oljen kan også redusere tegn på aldring i huden.

INCI

Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk
Viltvoksende

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest