Som navnet sier, dette er en ester av sitronsyre. Den senker pH’en på huden, og gjør det mye mindre trivelig for bakterier å utfolde seg. Det er grunnen til at jeg bruker den i deodorantene mine. Mindre ideelle forhold for bakteriene gir mindre svettelukt.

INCI

Triethyl Citrate

Brukes i

Egenskaper

Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest