Salvie er en stimulerende, sammentrekkende og rensende urt. Det latinske navnet salvia kommer fra ordet for heling, salvare. På norsk kalles den også tesalvie, og har vært brukt som folkemedisin mot mange plager opp gjennom historien. Blant annet utslett, eksem og saktegroende sår. Og så er den jo et veldig populær krydder da.

INCI

Salvia Officinalis + Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter

Brukes i

Egenskaper

Egendyrka
Lokal
Norsk
Økologisk
Spiselig
Vegansk

Pin It on Pinterest