Hvis man holder seg i nærheten av ringblomster blir man i stand til å se alvene. I følge gammel overtro iallefall.
Ringblomstolje er en velkjent hudolje. Det ville kanskje vært raskere å nevne de tingene den ikke hjelper mot sammenlignet med de tingene den faktisk hjelper mot. Jeg kan nevne noen få av egenskapene; den gir fukt til huden, roer ned irritert hud, stiller blod og virker sammentrekkende på huden. Ringblomstoljen hjelper huden med å hele seg raksere, og  er veldig god å bruke på sår som ikke vil gro. Den roer ned kløende og sår hud, og er super på solbrent hud. I tillegg er den glimrende på tørr eksem og psoriasis.                                    
Oljen kan trygt fortæres.

INCI

Prunus Amygdalus Dulcis Oil /Olea Europaea Fruit Oil + Calendula Officinalis Extract

Brukes i

Egenskaper

Egendyrka
Lokal
Norsk
Økologisk
Spiselig
Vegansk

Pin It on Pinterest