Palmarosa er et medlem av sitrongressfamilien, og blir blant annet brukt som smakstilsetning i tobakk.
Palmarosa hjelper huden med å balansere fettutskillelsen. Dermed passer den for både tørr og fet hud. Palmarosa bistår også huden med å fornye seg, og gjør at den heles raskere.
Den lukter herlig, som en blanding av rose og sitrusfrukt, og er trygg å fortære.

INCI

Cymbopogon Martinii Oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest