Ikke så spennende, men likevel viktig jobb! MF-fett er en agent som hjelper fettstoffene og vannet med å finne sammen og bli der. Den holder til i vanndelen av blandingen, og består av fettsyrer fra rapsolje, og melkesyre. MF-fett klarer ikke jobben helt alene, men er avhengig av samarbeid fra sin kollega VE-fett, som holder til i fettdelen.
Brukes blant annet i iskrem, og kan trygt fortæres

INCI

Sodium Stearoyl Lactylate

Brukes i

Egenskaper

Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest