Melkesyren jeg bruker kommer fra planteriket. Den utvinnes gjennom fermentering av karbohydrater.
Jeg bruker melkesyre i deodorantene mine fordi den regulerer pH’en på huden i sur retning. Dermed gjør den det mindre attraktivt for bakteriene; De ekte synderne bak svettelukten.

INCI

Lactic acid

Brukes i

Egenskaper

Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest