Lavendelhydrolat er det vannet man har igjen når man destillerer lavendelblomster for å fremstille eterisk olje. Hydrolatet inneholder små mengder eterisk olje i tillegg til vannløselige stoffer fra planten.
Lavendelhydrolatet jeg bruker er produsert på Justøya utenfor Lillesand, og er økologisk.
Lavendelhydrolat virker rensende og sammentrekkende på huden. Det er også mykgjørende, helende og oppfriskende. Og lukter herlig.

INCI

Lavandula Angustifolia

Brukes i

Egenskaper

Lokal
Norsk
Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest