Ønskeliste

Jojoba­olje

Dette er igrunnen ikke en olje, men en flytende voks. Den passer for alle hudtyper, og  er faktisk ypperlig til både tørr hud og fet hud. Dette er fordi den balanserer fettutsondringen i huden. Jojobaolje gjør huden myk og glatt uten å tette porene. Som andre vokstyper binder den fuktigheten i huden og virker beskyttende.

 

INCI

Simmondsia Chinensis Seed Oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Vegansk

Top