Hamp og frøene fra planten har vært brukt av mennesker langt tilbake i tid. De kan blant annet brukes til tekstiler, papir og tauverk. Planten har vært vanlig i dyrke i Norge tidligere.
Hampfrøolje er proppfull av essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler, og fungerer som balsam for tørr, irritert og sensitiv hud. Oljen er kjent for å roe ned kløe, og samtidig gjøre huden myk og god.
Hampfrøoljen kan trygt fortæres. Mange bruker den som et kosttilskudd.

INCI

Cannabis Sativa (Hemp) seed oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest