Glyserin er mer enn halvparten så søtt som sukker faktisk. Den typen jeg bruker er økologisk, og kommer fra kokos eller soya. Ikke fra palmeolje.

Glyserin tar til seg vann fra lufta. Dermed hjelper den huden med å bevare fuktigheten, og hjelper samtidig huden til å bli mykere.

Glyserin brukes blant annet i endel godteri, og kan trygt fortæres.

 

INCI

Glycerin

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest