Mange kjenner den som en forfriskende ingrediens fra halspastiller og tyggis. Oljen fra bladene på eukalyptustrærne hjelper mot både betennelser, smerte og kløe. Den får fart på blodomløpet og virker kjølende på huden.
Oljen fra eukalyptus er god som ingrediens, men må alltid blandes ut.

INCI

Eucalyptus Globulus Oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

Pin It on Pinterest

Share This