Olje fra den eldgamle oljeplanten som kalles oljedodre på norsk. Planten har vært dyrket i Skandinavia, og er uvanlig rik på olje. Opp mot 45% faktisk! Oljen virker fornyende, og gjør huden myk og fornøyd.

Camelinaoljen min kan trygt fortæres.

INCI

Camelina Sativa

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest