Denne fantastiske oljen er utvunnet fra argantreet. Argantreet vokser stort sett bare sørvest i Marokko. Fruktene på treet brukes til geitemat.. og altså til denne oljen.

Arganolje har høyt innhold av umetta fettsyrer, hele 82% faktisk.
Den inneholder også mye av antioksidantene vitamin E og karoten.
Arganoljen trekker godt inn i håret, og gjør håret mykt, blankt og flokefritt. Uten at håret blir fett. Den er rett og slett en helt suveren olje til håret.

INCI

Argania Spinosa (Argan) kernel oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest