Denne næringsrike oljen er hentet ut fra aprikoskjerner. Aprikosen har vært med oss mennesker lenge. Samme typen kjerner er faktisk funnet i opp til 6000 år gamle utgravinger i Armenia. Oljen gir næring til tørr og trengende hud, og hjelper elastisiteten i huden.

INCI

Prunus Armeniaca Kernel Oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

For å være helt sikker på å få bestillinger frem før jul anbefaler Posten å sende dem innen 16.desember :) Fjern

Pin It on Pinterest