Appelsin duger til mer enn å være selvkreven påskefrukt og ypperlig til juice. Denne eteriske oljen kommer fra kaldpressa skall fra økologisk appelsin. Den er oppfriskende. Skremmer bakterier. Og setter fart på blodomløpet. Denne oljen passer som hånd i hanske for hud som er fet. Og hud som er moden.

Appelsinoljen jeg bruker kan trygt spises

INCI

Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil

Brukes i

Egenskaper

Økologisk
Spiselig
Vegansk

Pin It on Pinterest