Alltid ferskt og nylaget

Jeg produserer etter «just in time»-prinsippet, eller for å si det på norsk; først når jeg har mottatt bestilling. På denne måten unngår jeg å sitte med et stort lager av ferdigproduserte varer. I stedet oppnår jeg at kundene mine får nylagde produkter, mange ganger lagd spesielt for deres bestilling. Dette gir også best mulig holdbarhet. Ingen produkter som er lagd mer enn en måned før bestilling selges til full pris. En annen fordel med dette er at jeg enkelt kan gjøre individuelle tilpasninger på produkter der hvor kundene ønsker dette.

Naturlige ingredienser

Jeg lager mine ting av naturlige råvarer. Produktene er uten kunstige tilsetningsstoffer, og ingrediensene jeg bruker er så langt det lar seg gjøre økologisk dyrket. Jeg bruker hverken parabener, mineraloljer eller SLS/SLES i noen av mine produkter. Les mer.

Fleksibilitet

Jeg vil at min produksjon av smørerier og vaskegreier skal være en dynamisk prosess. Produktene er ikke ferdige en gang for alle, og slik er det med den saken. Alle slags tilbakemeldinger ønskes velkomne, også tips og ønsker om andre ingredienser, eller helt nye produkter rett og slett. Har du spesielle ønsker eller behov? Jeg er gjerne med på å komponere nye oppskrifter.
Det er bare å gi beskjed 🙂

Pin It on Pinterest