Om‎ > ‎Ingredienser‎ > ‎

Nyperoseolje°

INCI-navn: Rosa Affinis Rubiginosa Seed Oil
Nyperoseolje anses som en av de beste rynkehemmende oljene, da den stimulerer cellefornying og får kollagen- og elastinnivåene til å øke. Den gjør huden mer elastisk. Oljen har et naturlig innhold av retinsyre, som er en vitamin A-syre (125 mg per 100 g olje).

Brukes i: Makadamiakrem. En øyegele og et kroppssmør mot strekkmerker er under utvikling :)